Pontot szerzett riválisa otthonában a St. Mihály

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A St. Mihály FC női-labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó Kelen SC otthonában a JET-SOL női Liga 12. fordulójában. Hódi Mihály, a szegediek vezetőedzője a körülményekre való tekintettel értékesnek tartja a megszerzett pontot.

A győzelem reményében utazott Csepelre, a sereghajtó Kelen SC otthonába a St. Mihály FC női-labdarúgócsapata a JET-SOL liga 12. utolsó őszi fordulójában. A saras, mély talajú pályán megvívott mérkőzés első játékrészében több helyzetet is kialakított a szegedi együttes, gólt azonban nem szerzett. A második felvonás derekán aztán megtört a jég, a 67. minutumban Herczeg Anna vezetéshez jutatta a St. Mihályt, sokáig azonban nem örülhettek Hódi Mihály tanítványai, ugyanis tíz perccel később Kókány Regina egalizált és ezzel beállította az 1-1-es végeredményt.

Megküzdöttek a pontért ( Fotó: Kelen SC)

– A mérkőzés előtt nem írtam volna alá ezt a döntetlent – kezdte az értékelést Hódi Mihály, a St. Mihály vezetőedzője. – Az első félidőben elpuskáztunk 3-4 komoly helyzetet, de erről legkevésbé a játékosaim tehettek, ugyanis a labdarúgásra, sportolásra alkalmatlan pályán kellett futballozniuk. Úgy gondolom, hogy jobb csapat vagyunk, de a pálya minősége miatt kiegyenlítetté vált a küzdelem, így nem vagyok elégedetlen az eredménnyel – fogalmazott a tréner.

Ezzel a döntetlennel a St. Mihály az osztályozót jelentő hetedik helyen zárta az őszi szezont, míg a Kelen SC maradt a nyolcadik, utolsó helyen. A szezon első felével kapcsolatban Hódi elmondta, van némi hiányérzete, de összességében pozitívan látja csapata helyzetét.

– Taktikailag és fizikálisan is sokat fejlődött a csapat, úgy vélem, ha tudjuk folytatni a közös munkát, akkor szép tavasz elé nézhetünk – összegezte gondolatait.

JET SOL-Liga női NB I, 12. forduló
Kelen SC – St. Mihály FC 1-1 (0-0)
Budapest, Csepel stadion. Vezette: Kalydy Dionízia Imola (Katona Brigitta, Nagy Petra).
Kelen SC: Erős – Kovács Sz., Trampler, Árvay, Gyenes (Bernhardt B., a szünetben), Kókány, Horváth L., Balázs (Telek-Sümegi, 56.), Tagyi, Kerekes (Horváth F., 75.), Ács. Vezetőedző: Könczey Zsolt.
St. Mihály FC: Skoric – Sweatman, Szil, Papp Sz., Koprena, Bartalis, Török, Lipták, Herczeg, Vigh, Micic. Vezetőedző: Hódi Mihály.
Gól: Kókány (78.), ill. Herczeg (67.).

A bajnokság állása:

(Kiemelt kép: Kelen SC)

 

Előző sztori

Gyálai-Holt-Tisza: elfogadják a szakértők álláspontját a Klebelsberg-telepen élők

Következő sztori

Megbénult a vonatközlekedés, több mint két órás késésben a szegedi vonatok