Hírzóna

Notórius biciklitolvajt kaptak el Csongrádon

Notórius biciklitolvajt kaptak el Csongrádon

2019. december 2., hétfő
Notórius biciklitolvajt kaptak el Csongrádon

A csongrádi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki három biciklit lopott el a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított augusztus 7-e és szeptember 24-e között két Cruisert és egy női vázas, városi kerékpárt tulajdonított el Csongrádon. A 19 éves férfi a kétkerekűek egy részét később értékesítette, egyet pedig ismerősének adott. A rendőrök rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.