Közélet

Márki-Zay Péter újra bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Márki-Zay Péter újra bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

2019. december 3., kedd
Márki-Zay Péter újra bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Vásárhely polgármestere leleplezte 2022-es mestertervét: előválasztáson választaná ki az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét. Ő természetesen örömmel mérettetné meg magát, pontosabban „nem ugrana el” a feladat elől. Álláspontja szerint az ellenzéki „kényszerkoalíciónak” egy ciklusra kell szólnia, amikor szakértői kormány vezetné ki az országot a Fidesz „ázsiai diktatúrájából” - írja a Promenád.hu.

Ég a gyertya, ég: Márki-Zay Péter advent első vasárnapján meggyújtotta a hit gyertyáját, majd kamera elé ült, és hitet tett amellett, hogy 2022-ben ő lenne az egyesült ellenzék egyik alkalmas miniszterelnök-jelöltje. A hódmezővásárhelyi polgármester az elmúlt időszakban számtalan alkalommal fogalmazta meg egyértelműen országos politikai ambícióit, önálló mozgalmat is alapított, mely hamarosan párttá is alakulat, és nem is ez az első eset, hogy reménybeli kormányfőjelöltségéről szónokol követőinek. December 1-i Facebook-élőjében azonban lerántotta a leplet mestertervéről, ami nem más, mint a miniszterelnök-jelölti előválasztás – amelyen természetesen ő is részt venne, „nagy örömmel”, vagyis „nem ugrana el a feladat elől”. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.