Hírzóna

Kabátjával lopott kabátot a helyi presszóból egy mindszenti tolvaj

Kabátjával lopott kabátot a helyi presszóból egy mindszenti tolvaj

2019. december 3., kedd
Kabátjával lopott kabátot a helyi presszóból egy mindszenti tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a mindszenti férfival szemben, aki egy kabátot, valamit az abban lévő pénztárcát és mobiltelefont tulajdonított el egy szórakozóhelyről - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető november 3-án egy mindszenti presszóban megtartott rendezvényen vett részt, ahol megtetszettneki egy, a fogasrafelakasztottnői kabát. A 29 éves gyanúsított saját dzsekijét rárakta a kiszemelt ruhadarabra, és távozásakor mindkét kabátot magával vitte. Amikor átkutatta zsákmányát, annak zsebeiben egy pénztárcát, iratokat, háromezer forintot és egy mobiltelefont talált. A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy csak a készpénzt tartotta meg. A pénztárcát és az iratokat eldobta hazafelé az utcán, a mobiltelefont eladta, míg a kabátot végül elégette. A nyomozók az ügyben tartott kutatás során a lopott telefont lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosának. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.