Sport

Hosszabbításban maradt alul a Szeged-Csanád GA a címvédő ellen

Hosszabbításban maradt alul a Szeged-Csanád GA a címvédő ellen

2019. december 3., kedd
Hosszabbításban maradt alul a Szeged-Csanád GA a címvédő ellen

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia gól nélküli rendes játékidőt követően egy hosszabbításban esett öngóllal maradt alul a címvédő MOL Fehérvár ellen a labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában.

A címvédő székesfehérvári együttes a cseréket követően a második félidő második felében került nagy fölénybe, sok támadást vezetett, a hajrában kiharcolt egy tizenegyest, de azt Futács a 87. percben kihagyta. A szabálytalankodó Moga a második sárga lapját kapta meg az esetnél, emiatt a szegediek a hátra lévő rövid időben, illetve a hosszabbításban emberhátrányban futballoztak. A vendégek a ráadás első félidejében a kapujuk elé szorították a mérkőzés nagy részében szervezetten védekező hazaiakat, és egy beadás után Kárász a saját kapujába fejelt a 103. percben. Akadt még helyzet a folytatásban is, de újabb gól már nem esett.

Magyar Kupa, 8. forduló Szeged-Csanád Grosics Akadémia - MOL Fehérvár FC 0-1 (0-0, 0-0) -hosszabbítás után

Szeged, Szent Gellért Fórum, 4500 néző. Vezette: Csonka Bence (Buzás Balázs, Vígh-Tarsonyi Gergő).

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:

Alekszics - Tóth G., Zvara, Gajdos (Andorka, 71.), Moga, Kárász (Pongrácz, 106.), Oláh G., Mohl, Deák, Kóródi (Sóron, 74.), Tóth M. (Cigan, 65.)

Vezetőedző:

Joao Janeiro.

MOL Fehérvár FC:

Kovács D. - Rus, Elek, Petrjak, Musliu (Nego, 64.), Pátkai, Juhász, Pantics (Futács, 78.), Hangya, Milanov (Kovács I., 63.), Zsóri (Bambgboye, 95.).

Vezetőedző:

Joan Carillo.

Gól:

Kárász (103., öngól).

Sárga lap:

Moga (28.), Kóródi (58.), Pongrácz (113.), ill. Petrjak (112.).

Kiállítva:

Moga (85.). (MTI/SzegedMa)

Kovács Ferenc képgalériája:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.