Hírzóna

Nem örülhetett sokáig a vásárhelyi biciklitolvaj

Nem örülhetett sokáig a vásárhelyi biciklitolvaj

2019. december 14., szombat
Nem örülhetett sokáig a vásárhelyi biciklitolvaj

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki három biciklit lopott el Hódmezővásárhelyen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves elkövető október 4-e és október 28-a között három kerékpárt tulajdonított el a megyei jogú városban. Nem volt nehéz dolga, mivel a biciklik nem voltak lezárva. A férfi a kétkerekűek közül egyet eladott, kettőt pedig lakásában rejtett el. A rendőrök a nyomozás során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az elrejtett bicikliket a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.