Közélet

Az egyik Szeviép-vádlott védőjének felesége szignálja a büntetőügyeket a perben!

Az egyik Szeviép-vádlott védőjének felesége szignálja a büntetőügyeket a perben!

2019. december 18., szerda
Az egyik Szeviép-vádlott védőjének felesége szignálja a büntetőügyeket a perben!

Ki ezt hinné, hogy a Szeviép-ügy másodfokú eljárása kapcsán a bírói tanács tagjainak összeférhetetlenséget jelentő kapcsolatait, érintettségét már nem lehet fokozni, az téved. Ma megmutatjuk, ki dönti el a Szegedi Törvényszéken, hogy melyik bírói tanács, melyik büntetőügyet tárgyalja - írja a Pesti Srácok.

A mai történet egy házaspárról (vagy élettársakról – de ez részletkérdés) szól. A férfiaz egyik Szeviép-vezér, a vádlottak padján helyet foglaló egyik vádlott, P. László ügyvédje, melleslega szegedi önkormányzati ügyekben eljáró jogi képviselő, tehát Botkáéknak is dolgozik. A nő, az ügyvéd párja, gyermekének édesanyja pedig a Szegedi Törvényszék büntető kollégiumának vezetője, tehát az a bírósági vezető, aki a törvényszékre érkező ügyeket a bírói tanácsoknak kiszignálja. Amikor a felmentő Szeviép-ítélet után az első összefüggéseket feltártuk és a Szegedi Törvényszék be nem jelentett összeférhetetlenségeiről a sorozatunkat elkezdtük, még mi sem láttuk az egész rendszert, minden szereplőt, de azt sejtettük, hogy talán mindaz, amire teljesen véletlenül bukkantunk rá, egy az ügyet ismerők szerint is igen csak megdöbbentő ítélet kapcsán, talán csak a jéghegy csúcsa. Az már most biztos, hogy sorozatunk nem ér véget az További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.