Egyetem

15 éves az egyetem Tanulmányi és Információs Központja

15 éves az egyetem Tanulmányi és Információs Központja

2019. december 4., szerda
15 éves az egyetem Tanulmányi és Információs Központja

December 9-én lesz 15 éve, hogy átadták a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és InformációsKözpontját, amely az elmúlt másfél évtizedben az egyetem egyikmeghatározó jelképévé vált. Az évfordulót módon ünneplik meg: a TIK Igazgatóság és az SZTE Klebelsberg Könyvtártöbb programmal is készül erre a napra.

A megnyitóünnepségen beszédet mond: Dr. Fendler Judit, az SZTEkancellárja, Gyarmati László, az SZTE TIK igazgatója és Dr. KeveháziKatalin, az SZTE Klebelsberg Könyvtár főigazgatója. Ezen alkalomból bemutatják az SZTE Médiatéka és Képadatbázisát, és közzéteszik a közösségi emlékgyűjtésre szóló felhívást is, amelyre bármilyen az egyetem történetével kapcsolatosfotót, tárgyi emléket várnak abból a célból, hogy ezekről digitálismásolatok készüljenek az utókor számára a fent említett adatbázisba. Az ünnepi műsorra 10 órától kerül sor a TIK Átriumában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.