Sport

Szegedi szakembert neveztek ki a junior válogatott élére

Szegedi szakembert neveztek ki a junior válogatott élére

2019. november 20., szerda
Szegedi szakembert neveztek ki a junior válogatott élére

A jövőben három szakemberrel, köztük egy szegedivel folytatja a szakmai munkát a női junior vízilabda-válogatott, amelynek kerete éppen a mai napon (november 20-án) találkozik a Margitszigeten.

Immáron hivatalos a hír, hogy a Szegedi Női Vízilabda Egyesület vezetőedzőjét, Varga Tamást választották a női junior vízilabda-válogatott egyik vezetőedzőjének. A nemzeti együttes három szakemberrel folytatja a munkát, Varga mellett Lukács Dénes, a III. Kerületi Torna és Vívó Egylet, valamint Béres Gergely, a Ferencváros mestere kapott megbízatást.

A 2001-es korosztállyal

a közös munka

nem is várat magára sokat, a csapat és az új szakmai stáb a mai napon (november 20-án) a Margitszigeten találkozik, délelőtt és délután is edzés szerepel a programban. A junior válogatott 27 fős bő keretéből a legtöbb játékost az Újpest adja, szám szerint kilencet, szegedi sportolót nem hívtak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.