Közélet

Robottal beszélgetnek jövő csütörtökön a MOL-Pick Szeged játékosai

Robottal beszélgetnek jövő csütörtökön a MOL-Pick Szeged játékosai

2019. november 15., péntek
Robottal beszélgetnek jövő csütörtökön a MOL-Pick Szeged játékosai

A szócsatát a harmadik SzeBIT-en nézheti meg bárki.

November 21-én harmadik alkalommal rendezi meg a PC Trade Systems a SZEGED BUSINESS & IT, azaz SZeBIT kiállítást és workshopot. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban rendezendő programon a vezető informatikai gyártók és az innovatív hazai vállalkozások termékeit, megoldásait vonultatják fel kiállítások, valamint előadások és workshopok formájában. Tóth Gábor, a PC Trade Systems ügyvezetője hangsúlyozta, hogy a SzeBIT nem termékbemutató, hanem egy-egy konkrét technológiai kihívás általános áttekintése lesz a középpontban.Hozzátette, hogy a kombinált rendezvény nemében és nagyságában országosan is egyedülálló, nem csak nevében, de felépítésében is a hannoveri CeBIT mintájára jött létre.

A nap folyamán az érdeklődők a jövő technológiáinak megtekintése mellett a digitális forradalomról szóló előadásokat is meghallgathatnak. A "civil" érdeklődőknek sem kell azonban aggódniuk, hogy nem értik majd miről beszélnek az előadók, ugyanis a rendezvény nyelvezetét hétköznapivá, közérthetővé teszik. Lukovics Miklós, a PC Trade Systems marketing partnere éppen ezért emelti ki, hogy a SzeBIT mindenkié. Várhatóan az egyik legnépszerűbb Pepper, a robot lesz, aki A MOL-Pick Szeged két játékosával, Bodó Richárddal és Rosta Miklóssal beszélget majd, de itt lesz a WTCR autóversenyzője, Michelisz Norbert,akit elkísér az európai sorozatban induló csapata, a M1RA is és hozzák magukkal a versenyautójukat is. A rendezvénynek az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központja ad otthont november 21-én, csütörtökön, délelőtt 9 órától este 5-ig. A belépés ingyenes, a részletes programról

itt tájékozódhatnak

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.