Gazdaság

Online állásbörzét tartanak Csongrád megyében

Online állásbörzét tartanak Csongrád megyében

2019. november 1., péntek
Online állásbörzét tartanak Csongrád megyében
Az EURES Magyarország hálózat a kormányhivatalok együttműködésével november 20-án (szerdán) 10.00-16.00 óra között „Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörzét szervez.

Az online eseményen az álláskeresők feltöltött szakmai önéletrajzukkal közvetlenül egy kattintással jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is. Regisztráljon már most! Az állásbörzén való részvétel teljesen díjmentes. Az idei esemény fókuszában – a hazai munkaerőpiac kihívásaihoz igazodva – elsősorban a szolgáltató szektor (Shared Service szolgáltatók, call center-ek), IT és kommunikáció, pénzügyi szolgáltatások és adminisztráció, mérnöki tevékenységek és autógyártás, termelés területén kínált betölthető álláshelyek állnak, de egyéb ágazatokból is szívesen fogadják a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét. További információk azEURES Magyarországés azEurópai Online Állásbörzeweboldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.