//

Klasztertag lett az SZTE mezőgazdasági kara

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Agrárinformatikai Klaszter megtartotta 2019-es éves közgyűlését, ahol 5 új taggal – köztük a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karával – bővült a szervezet.

Az Agrárinformatikai Klaszter workshoppal egybekötött közgyűlését a Kárpát EXPOrt gazdasági kiállítás és konferencia kísérőrendezvényeként szerveztek meg a Millenáris Parkban. Ezúttal rendhagyó ülésre invitálták tagjaikat, nemcsak azért, mert a Klaszter októberben ünnepelte megalakulásának 5. évfordulóját, hanem elfogadták a DJP Digitális Agrár Stratégiát is.

A Klaszter elnökének, Gombos Szilárdnak köszöntőjét követően Erős Veronika klasztermenedzser mutatta be a jelenlévőknek az éves munkaterv és költségvetés végrehajtásáról előterjesztett beszámolót, majd a résztvevők véleményezték az anyagot. Végül a Transfarm 4.0 c. nyertes nemzetközi pályázat került napirendere, ezt követően pedig workshoppal zárult az esemény a klasztertagok kéréseinek, javaslatainak összegyűjtése céljából.

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Idén is rangsorolják a legjelentősebb magyar cégeket

Következő sztori

Két számjegyű minimálbér-emelés jöhet 2020-ban