Folytatta jó sorozatát az FK

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az FK 1899 Szeged sorozatban negyedik győzelmét aratta a Sándorfalva ellen, ezzel feljött a nyolcadik helyre a Csongrád Megyei II. osztály tabelláján.

Villámrajtot vett az FK Szeged a Sándorfalva ellen: a hetedik percben Lengyel beadását Szabó fejelte közvetlen közelről kapura, az elsőre gyengének tűnő fejest a kapus bevédte. Fél óra telt el a meccsből, amikor a Sisák által kiharcolt büntetőt Heredea higgadtan értékesítette, így 2-0-val fordulhattak a csapatok. A második játékrészben többet dominált a Sándorfalva, de tiszta gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, jóllehet, a félidő derekánál nem kaptak meg egy jogos büntetőt. Az eredmény a folytatásban már nem változott, így az FK sorozatban negyedik győzelmét könyvelhette el.

– Sikerült korán vezetést szereznünk, amire viszonylag gyorsan megrúgtuk a második gólt is. A második félidőben kissé elfáradtunk, ezért többet kezdeményezett a Sándorfalva, de szerencsére nem tudtak gólt szerezni. Örülünk, hogy zsinórban negyedszer is győzni tudtunk. Hétvégén szeretnénk folytatni ezt a szériát – mondta a mérkőzést követően Heredea Máté, az FK Szeged játékosa, aki négy találatával vezeti a kék-feketék házi góllövőlistáját.

Herczeg Gábor együttese november 9-én, szombaton, a hetedik helyezett Mindszenthez látogat.

Csongrád megyei II. osztály 12. forduló
FK 1899 Szeged – Sándorfalvi SK 2-0 (2-0)
Szeged-Tápé, KÉSZ Sport Aréna, 50 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Kádár Németh Zoltán, Kucsora Attila)
FK 1899 Szeged: Pluhár (Fekete P. 85.) – Nikolényi, Szélpál, Csuka, Hegyesi (Adányi 55.), Lengyel (Mucsi 80.), Dóra T., Palócz (Gonda 66.), Heredea, Sisák (Marozsi 55.), Szabó. Vezetőedző: Herczeg Gábor.
Sándorfalvi SK: Tari – Krajnyák, Borgulya, Csikós, Tóth A., Nagy J. (Rajtik 25.), Tápai, Varga V. (Kádár-Németh 77.), Törköly, Faragó-Barát, Kalapács. Vezetőedző: Gonda László.
Gól: Szabó P. (7.), Heredea ( 31.-büntetőből).
Sárga lap: Csuka (87.) ill. Faragó-Barát (35.), Törköly (41.), Varga V. (71.), Borgulya (81.).

A bajnokság állása:

(Kiemelt kép: FK 1899 Szeged)

Előző sztori

Villamos és autó karambolozott a Tisza Lajos körúton

Következő sztori

Azonosították az M5-ösön történt halálos baleset összes áldozatát

Legutóbbi hasonló cikkek