Hírzóna

Fatolvaj garázdálkodott a kisteleki erdőben

Fatolvaj garázdálkodott a kisteleki erdőben

2019. november 19., kedd
Fatolvaj garázdálkodott a kisteleki erdőben

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki csaknem hat köbméter fát vitt el a város határában lévő erdőből. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető szeptember 24. és 26. között háromszor ment ki a Kistelek külterületén található erdős területre. Minden alkalommal két köbméter fát vágott össze saját motoros fűrészével, majd hazaszállította a rönköket. Az utolsó esetben azonban a terület körzeti megbízottai igazoltatták az 53 éves férfit, aki a rakománya eredetét nem tudta igazolni. A feltételezett elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, aki részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi házánál tartott kutatás során a rendőrök lefoglalták a több mint százötvenezer forint értékű szállítmány egy részét. A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.