Novemberi Szerencsenapok Extra

Először nyert idén a St. Mihály

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A St. Mihály női labdarúgócsapata 3-1-re legyőzte a Haladást a JET-SOL Liga 10. fordulójában. Hódi Mihály csapata első győzelmét aratta az idei szezonban.

A St. Mihály női csapata – amely a találkozót megelőzően két ponttal a JET-SOL Liga nyolcadik, utolsó helyén állt – bizakodva várhatta a Haladás elleni mérkőzést, hiszen a szeptemberben gól nélküli döntetlent ért el Szombathelyen.

Ezúttal négy gólt is láthatott a közönség, sőt, az elsőre nem is kellett sokat várni: a 12. percben Szil Tünde megszerezte a vezetést a szegediek számára. A második félidő elején Koprena Jelena három perc leforgása alatt duplázott. Hódi Mihály csapata több helyzetet is kialakított, de újabb gólt már nem szerzett. A 3-1-es végeredményt Fördös Beatrix, a Haladás játékosa állította be a ráadás harmadik percében. A St. Mihály ezzel a győzelmével megelőzte a Kelen SC-t a tabellán.

– Nagyobb arányú is lehetett volna ez a győzelem, ha nem véd ilyen jól a vendégek kapusa – kezdte értékelését Hódi Mihály, a szegediek vezetőedzője. – Nagyon megérdemelte már a csapat ezt a győzelmet. Csupaszív, alázatos játékkal, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot – tette hozzá.

A St Mihály november 24-én 19 óra 30 perckor az MTK Budapestet látja vendégül a Szent Gellért Fórumban, november 30-án pedig a Kelen otthonában játszik hatpontos derbit.

Peches fiúk

A St. Mihály megyekettes férfi felnőtt csapata gólgazdag, fordulatos meccsen 5-4-re kikapott hazai pályán a bajnokaspiráns Apátfalva ellen. A döntő találatot a 93. percben, büntetőből szerezte a listavezető.

JET-SOL Liga 10. forduló
St. Mihály Szeged-Fitsport – Haladás-Viktória  3-1 (1-0)

Makó, vezette: Bálint Kata Tünde (Pogonyi Ferenc, Vrbovszki Pál).
St. Mihály: Skoric – Sweatman, Savanya, Szil, Papp Sz. (Török, 77.), Koprena, Bartalis, Lipták, Herczeg, Vigh, Micic. Vezetőedző: Hódi Mihály.
Haladás: Bíró – Fördős, Siklér (Manhart, 53.), Horti, Tóth A. (Kovács V., 75.), Kiss Zs. (Sitku, 80.), Tálosi, Szakonyi, Balogh, Öreg, Rácz Zs. Vezetőedző: Azoitei Catalin.
Gól: Szil (12.), Koprena (49., 52.), ill. Fördős (92.)

 

Előző sztori

Értelmileg akadályozott felnőttek alkotásaiból nyílik tárlat Szegeden

Következő sztori

Tábort vertek a hajléktalanok és a drogosok egy tarjáni lépcsőházban

Legutóbbi hasonló cikkek