Sport

Zsinórban harmadszor nyert az FK Szeged

Zsinórban harmadszor nyert az FK Szeged

2019. október 29., kedd
Zsinórban harmadszor nyert az FK Szeged

Az SZVSE II és a Csengele után a Tömörkényt is legyőzte az FK 1899 Szeged a Csongrád megyei II. osztályban. A kék-feketék ezzel a sikerükkel feljöttek a tabella tizedik helyére.

Az FK 1899 Szeged egy küzdelmes, kevés helyzetet hozó mérkőzésen Lengyel Csaba 84. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert Tömörkényen a Csongrád Megyei II. osztály 11. fordulójában. Herczeg Gábor, a kék-feketék vezetőedzője értékesnek tartja csapata győzelmét, amely ezzel feljött a tabella tizedik helyére. - Aki járt már Tömörkényen, az tudja, hogy nem könnyű onnan elhozni a három pontot. Nem csak egy masszív és harcos csapattal kell megküzdeni, hanem a pálya talajával is. Ezt egy nem túl szép, de fegyelmezett játékkal megcsináltuk. Ki tudtunk alakítani 3-4 egyértelmű gólhelyzetet, melyből egyet szerencsére sikerült gólra váltanunk – értékelt a mérkőzést követően Herczeg. A szurkolók csapata november 2-án, szombaton 13.30-kor a kilencedik helyezett Sándorfalvát fogadja Tápén. A szegediek győzelem esetén megelőzik riválisukat. A soron következő mérkőzéssel kapcsolatban Herczeg elmondta, több játékosa is visszatér, így nagyobb variációs lehetősége lesz.

Csongrád Megyei II. osztály 11. forduló

Tömörkény KSE – FK 1899 Szeged 0-1 (0-0)

Tömörkény Sportpálya, 50 néző. Vezette: Farkas (Mindszenti, Kószó).

Tömörkény KSE:

Laczkó – Fodor, Potor, Sallai, Bugyi, Ocskó, Czibolya (Németh 69.), Magyar T., Boldog (Janó 67.), Gulyás, Juhász ( Losonczi 78.).

FK 1899 Szeged:

Pluhár – Faragó (Venczel 74.), Nikolényi, Herczeg, Mucsi, Hegyesi, Lengyel, Gonda, Palócz (Harasztos 59.), Zolnay, Sisák.

Gól:

Lengyel (84.)

Sárga lap:

Fodor (87.) ill, Mucsi (43.), Sisák (88.).

Kiállítva:

Ocskó (88.).

(Kiemelt kép: FK 1899 Szeged)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.