Közélet

Tűzoltókat keresnek a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra

Tűzoltókat keresnek a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra

2019. október 8., kedd
Tűzoltókat keresnek a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója beosztott tűzoltó munkakörre felvételt hirdet. Az újonnan érkező tűzoltók a szegedi és a csongrádi tűzoltóságon teljesítenek szolgálatot - adta hírül a szervezet.

Elvárások:

  • magyar állampolgárság;
  • cselekvőképesség;
  • büntetlen előélet;
  • betöltött 18 éves életkor;
  • állandó belföldi lakóhely;
  • hivatásos szolgálati jogviszony feltételeinek vállalása, azoknak történő megfelelés (a beosztás ellátásához szükséges egészségi, pszichikai, fizikai, valamint kifogástalan életvitel alkalmasság);
  • törvény szerinti alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása.

Előnyt jelent:

  • „C” kategóriás gépjárművezetői engedély,

Munkavégzés helye:

Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság (Szeged, Napos út 4.) Csongrádi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság (Csongrád, Hunyadi tér 11/A) A feltételeknek megfelelő és kiválasztott jelölttel Igazgatóságunk felnőttképzési szerződést köt. A hallgatókezt követően egy5 hónapos, bentlakásos tűzoltóképző tanfolyamon vesznek részt.

A szakképzés idejére a beosztott tűzoltói kezdő fizetéshez illeszkedő tanulmányi támogatásban részesülnek a hallgatók.

A beosztással járó illetmény és egyéb juttatások megállapítása a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és végrehajtási rendeletei alapján történik.

Jelentkezés módja:

Személyesen a szegedi és a csongrádi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon (Szeged, Napos út 4. és Csongrád, Hunyadi tér 11/A) önéletrajzzal, és egyidejűleg az állami iskolai végzettséget és a szakmai képesítéseket tanúsító okiratok másolatával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.