Közélet

Természetvédelmi látogatóközpont nyílik Sándorfalván

Természetvédelmi látogatóközpont nyílik Sándorfalván

2019. október 22., kedd
Természetvédelmi látogatóközpont nyílik Sándorfalván

Természetvédelmi látogatóközpont nyílik Sándorfalván november 8-án, pénteken.

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság (KNPI) és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) által A szalakóta védelme a Kárpát-medencében című projekt keretében felépült Szalakóta Látogatóközpont megnyitóján bemutatják a projektet és az MME Csongrád Megyei Helyi csoportjának tevékenységét is.

Program

14.30-15.00 Regisztráció 15.00 Köszöntőt mond Ugró Sándor, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója 15.10 Köszöntőt mond Halmos Gergő, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület igazgatója 15.20 A Szalakóta Látogatóközpontot és a projektet bemutatja Tokody Béla projektvezető 15.40 A Szalakóta Látogatóközpont és az MME Csongrád Megyei Helyi Csoportjának oktatási, és turisztikai terveit bemutatja Bálint Dénes látogatóközpont-vezető 16.00 A Szalakóta Látogatóközpont vezetett megtekintése 16.15-17.00 Vezetett darutúra a Fehér-tónál

(Kiemelt kép: Tokody Béla)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.