//

Szabó Kimmel Tamás a függőségekről tart zenés előadást Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Valós történetek adják az alapját a népszerű színművész egyszemélyes produkciójának, mely a drogfüggőségből indul ki, de annál sokkal többről szól. A Széttépve című előadást – amelyben Elvis és a Quimby zenéi is hallhatók – a MASZK Egyesület jóvoltából nézheti meg a közönség Szegeden. Jegyek már kaphatók az esti előadásra, a délutáni időpontra pedig a 16-25 éveseket ingyen várják.

Zenés szembenézésként aposztrofálják az alkotók a Széttépve című koncertszínházi darabot, amely Szabó Kimmel Tamás segítségével arról beszél a nézőknek, hogy a függőség mindenki életében megtalálható, hol észrevehetetlenül, hol látványosan.

Az Orlai Produkció előadásában, amelyet november 11-én, 19 órától, az IH Rendezvényközpontban láthat a közönség, olyan kérdéseket boncolgat a népszerű színművész, mint hogy vajon miért választja az ember az élet helyett az élet villanásnyi illúzióját, mi az, amiért az olykor biztonságos családi hátteret, a tiszta jövőt egy koszos gyorséttermi WC-re váltja, és melyik az a pillanat, ahol megszületik a döntés, hogy fejjel csússzunk lefelé a lejtőn.

Előző sztori

A meglepetés ereje segíthet a MOL-Fehérvár ellen

Következő sztori

Tóth Péternek a szegedi közgyűlés után az Európai Tanácsba sem kell bejárnia többet

Legutóbbi hasonló cikkek