Közélet

Sikeres volt a Mellünk Egészségéért Program szegedi állomása

Sikeres volt a Mellünk Egészségéért Program szegedi állomása

2019. október 28., hétfő
Sikeres volt a Mellünk Egészségéért Program szegedi állomása

Az idén harmadik éve megrendezett Mellünk Egészségéért Programsorozat második állomása Szeged volt, amin 160 egészségügyi dolgozó vett részt.

Az egész napos ingyenes továbbképzésen a résztvevők bővebb információt kaptak a hazai onkológiai betegutakról, kezelési lehetőségekről és a rendszeres önvizsgálat fontosságáról. Az elméleti oktatáson kívül az AVON támogatásának köszönhetően 1440 000 Ft értékben 40 darab mulázs babát adott át a vállalat képviselője, Zubányné Fehér Szilvia, az AVON 3. Divíziójának vezetője Jász-Nagykun-Szolnok-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Csongrád-, Hajdú-Bihar-, Bács-Kiskun-, Békés és Szabolcs-Szatmár megyében dolgozó területi védőnők képviselői számára. A mulázs babák segítségével a területi és az iskolai védőnők már szemléltetni is tudják a helyes önvizsgálat lépéseit, valamint azt, hogy mire kell ügyelni a tapintásos vizsgálat során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.