Hírzóna

Saját magának termesztette a drogot egy szatymazi férfi

Saját magának termesztette a drogot egy szatymazi férfi

2019. október 1., kedd
Saját magának termesztette a drogot egy szatymazi férfi

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szatymazi férfival szemben, aki saját otthonában termesztett indiai kendert - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök még tavaly október 11-én tartottak kutatást a feltételezett elkövető házában. Ennek során az ingatlanban 34 tő kannabisz növényt, valamint csaknem 350 gramm növényi törmeléket találtak. A 37 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, azt is elmondta, hogy saját fogyasztásra szánta a kendernövényeket. A magokat és a termesztéshez szükséges eszközöket az interneten szerezte be. Ellene kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.