Politika

Lázár János: Botka csak a minimumot hozza

Lázár János: Botka csak a minimumot hozza

2019. október 7., hétfő
Lázár János: Botka csak a minimumot hozza

És ideje lenne egy olyan polgármesternek Szegeden, aki a maximumot is tudja.

Mindezt az RTL Híradónak magyarázta a fideszes politikus, aki úgy tűnt, hogy egy rádióműsorban dicsérgeti Szeged MSZP-s polgármesterét. Erre

reagálva közölte Kubatov Gábor

, a Fidesz pártigazgatója lapunknak, hogy "Lázár János kiváló stratéga, védi a városát, ahol él. Így aztán

az érdeke az, hogy egy alkalmatlan városvezető kerüljön Szeged élére és Botka László pontosan ilyen. Ha Szegedet egy erős, kormánypárti polgármester irányítja, akkor Hódmezővásárhely vezető szerepe megkérdőjeleződik. A fejlesztési forrásokból is jóval kevesebb jut majd Hódmezővásárhelynek.

Kubatov arról is beszélt, hogySzegednek soha nem volt még olyan felkészült és rátermett polgármesterjelöltje, mint Nemesi Pál. Ez megkérdőjelezhetetlen tény. A programját a szegediek írták, hosszas szakmai egyeztetések után és ő az, aki határozottan, elkötelezetten ezt végre is fogja hajtani, ha bizalmat és felhatalmazást kap a város lakóitól. Arra kérek tehát mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt a választásnál, hogy

Szeged végre elindulhasson a fejlődés útján és elkezdődjön a régóta várt változás. Nemesi Pál és csapata egy lendületes, virágzó várost álmodtak, amely vezető szerepet kaphat a régióban.

Meg kell kapniuk az esélyt arra, hogy a kormánnyal szorosan együttműködve, a szegediekkel közösen mindez valóssággá váljon. Az RTL Híradónak most Lázár János pontosított. Szerinte Botka László csak a minimumot hozza és ideje lenne már, hogy Szegeden olyan polgármester legyen, aki a maximumra is képes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.