Kiütéses győzelmet aratott a Szeged-Csanád GA – videó, galéria

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia lehengerlő játékkal, végig vezetve 5-0-s győzelmet aratott a Duna Aszfalt Tiszakécske ellen a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában.

Álomszerűen kezdte a mérkőzést a Szeged: a második percben Kóródi visszagurított labdáját Germán a tizenhatosról a jobb felsőbe varázsolta. Kevesebb mint fél óra telt el a mérkőzésből  amikor a szegediek csapatkapitánya büntetőből megduplázta saját maga és a csapata góljainak számát. A Tiszakécske első veszélyes próbálkozására több mint negyvenöt percet kellett várni: közvetlenül a félidő vége előtt Kocsis lecsúszott beadásánál Takács és a keresztléc együttes erővel hárított.

A második játékrész hasonlóan kezdődött, mint az első: Kóródi centerezése után Dragoner Filip – aki először volt kezdő bajnoki mérkőzésen – megszerezte első gólját szegedi színekben. A vendégek még fel sem ocsúdtak a gólból, máris jött a következő: Varga lövése a keresztlécről Dragoner elé pattant, aki önzetlenül bepasszolta Jovanovicsnak, ő pedig ajtó ablak ziccerben nem hibázott. A kegyelemdöfést a csereként beálló Gajdos vitte be egy remek átlövéssel. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia továbbra is százszázalékos a Szent Gellért Fórumban és ezzel a győzelmével feljött a hetedik helyre a tabellán.

Merkantil Bank Liga 14. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Duna Aszfalt Tiszakécske LC 5-0 (2-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 2742 néző. Vezette: Káprály Mihály (Máyer Gábor, Kovács Gábor).
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Germán, Moga, Kárász, Oláh G., Mohl, Varga Sz. (Tóth M., 56.), Deák, Kóródi, Dragoner (Gajdos, 65.), Jovanovic (Zvara, 70.).  Vezetőedző: Joao Janeiro.
Duna Aszfalt Tiszakécske LC: Varga Á. – Oláh M., Tölgyesi (Kovács, 73.), Preklet, Kirchner (Giuliano, 66.), Zádori, Kardos, Kocsis, Sváb, Szuhodovszki (Szabó D., 63.), Oliveira. Vezetőedző: Simon Antal.
Gól: Germán (2., 27., 11-esből), Dragoner (49.), Jovanovic (50.), Gajdos (87.).

Joao Janeiro: – A szurkolóinknak köszönhetően ismét fantasztikus hangulatban játszhattunk. Csak ismételni tudom magam, minden mérkőzés hasonló, azon múlik minden, hogy a labda kifelé vagy befelé pattan. Ma szerencsénk volt, mert befelé pattant. Ez a győzelem nagyon sokat jelent a csapatnak, mert frusztráló, ha egy meccsen kifele pattan a labda. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, sok gólt szereztünk, külön öröm, hogy négy játékosunk is eredményes volt.

A bajnokság állása:

Kovács Ferenc képgalériája:

 

Előző sztori

Jövő héten jönnek a mínuszok

Következő sztori

Tökfaragó bulit tartanak az állatvédők Szegeden