Közélet

Kezdődik a Találd ki magad! pályaválasztási vásár Szegeden

Kezdődik a Találd ki magad! pályaválasztási vásár Szegeden

2019. október 16., szerda
Kezdődik a Találd ki magad! pályaválasztási vásár Szegeden

Rekordszámú kiállítóval és tematikus napokkal készül a huszadik pályaválasztási vásárra a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Idén a rendezvény új helyszínen, a Szent-Györgyi Albert Agórában lesz,ahol 83 kiállító várja – egyetemek, középiskolák, képzőintézmények – a döntés előtt álló,

végzős

fiatalokat.

A három nap alatt három különböző célcsoportra koncentrálnak a szervezők: október 17-én a középiskolásokat, 18-án az általános iskolásokat, 19-én, szombaton pedig a családokat fogadják szakmabemutatókkal és pályaválasztási tanácsadással. A résztvevők egy helyen és egy időben kapnak bőséges információt a szakképzési és továbbtanulási lehetőségekről és egyénre szabott segítséget a szakemberektől - mindezt érdekes, lendületes, emberközeli formában. A három nap alatt bemutatkoznak a vendéglátás, élelmiszeripar, építőipar, informatika, rendvédelem, környezetvédelem, mezőgazdaság, vasúti közlekedés területéről megjelentiskolák. A programsorozatotoktóber 17-én, 10 órakordr. Juhász Tünde kormánymegbízott köszöntője nyitja meg.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.