Joao Janeiro ambiciózus, agresszív játékot vár csapatától a Békéscsaba ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap az ősi rivális Békéscsabát fogadja a Szent Gellért Fórumban. Joao Janeiro vezetőedző állítja, csapata felkészült a rangadóra, a játékosok motiváltan várják az összecsapást.

„A legfontosabb, hogy egy jó mérkőzést játsszunk” – kezdte a dél-alföldi rangadó előtti sajtótájékoztatót Joao Janeiro, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője. „Felkészültünk az ellenfélből, a legfontosabb, hogy magunkkal törődjünk és megvalósítsuk az általunk eltervezett támadást és védekezést. Ambiciózus, agresszív játékot várok a csapatomtól. Már nagyon várjuk a mérkőzést.”- tette hozzá.

A portugál tréner felhívta a figyelmet a szurkolók fontosságára a hétvégi meccsel kapcsolatban. „Számítunk a nézők támogatására. Aki tud, az jöjjön ki, mert egy igazi közösségi élménnyel gazdagodhat. Megérdemlik a játékosok a biztatást, mert szívüket-lelküket kiteszik a pályára.”- fogalmazott. Hangsúlyozta, a szurkolók azzal segíthetnek a legtöbbet a csapatnak, hogyha végig a mérkőzéssel foglalkoznak.

Germán Tamás csapatkapitány elmondta, a játékosok nagyon várják már a rangadót. Kifejtette, az elmúlt időszakban több fontos mérföldkő is akadt a csapat életében: az első hazai mérkőzés, az első győzelem és most jöhet az első hazai derbi is. Reméli, hogy egyúttal meglesz az első Békéscsaba elleni győzelem is.

Oláh Gergő számára különleges lesz a vasárnapi összecsapás, hiszen – Germánhoz hasonlóan – korábban szerepelt a lila-fehéreknél, ráadásul Békés megyei származású. „Tíz évvel ezelőtt egy szezont töltöttem Békéscsabán kölcsönben. Gyulai vagyok, a két város közelsége miatt külön presztízzsel bír számomra ez a mérkőzés. Szeretnénk végre nyerni a Békéscsaba ellen, ehhez minden feltétel adott az új stadionban.” – tette hozzá.

Játsszon velünk és nyerjen belépőjegyet a vasárnapi Szeged-Csanád-Grosics Akadémia – Békéscsaba mérkőzésre! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Előző sztori

Paktum: befektetésösztönzés és a szolgáltatóközpontok kerültek fókuszba szeptemberben

Következő sztori

Négyszer is riasztották a szegedi tűzoltókat