Ingyenesen látogathatjuk a jégkorongcsapat hazai meccseit

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vasárnap 19 órakor a MAC Budapest ellen játszik először hazai pályán az idei szezonban. A jégkorongcsapat hazai meccseire ingyenes lesz a belépés az idény során. Maslac Michael, a szegediek csapatkapitánya úgy véli, az összeszokottság lehet a csapat erénye.

Az előző idényhez hasonlóan, idén is a MAC Budapest ellen lép először jégre a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű hazai pályán. A szegediek az előző fordulóban a Kanadai Magyar Hokiklub vendégeként 12-3-as vereséget szenvedtek. Maslac Michael csapatkapitány szerint a körülményekhez képest jó mérkőzésen vannak túl.

„Elég tartalékosak voltunk, tizenegy mezőnyjátékossal plusz egy kapussal utaztunk el, ez ilyen ellenféllel szemben nagyon kevés. Meghatározó játékosaink hiányoztak, velük sokkal szorosabb meccs lehetett volna.” – fogalmazott. Hozzátette, nagyon várják már a vasárnapi hazai mérkőzést, amit a szurkolók ingyen tekinthetnek meg.

Maslac Michael elszántan várja az első hazai meccset (Fotó: Kovács Ferenc)

„Reméljük, hogy jobb meccset játszunk a MAC-cal, mint tavaly, amikor 12-0-ra kikaptunk. Szeretnénk megfelelni a szurkolóinknak és az edzőnknek azzal, hogy szoros eredményt érünk el.”- mondta Maslac. Kiemelte, a tavalyi szezonhoz képest összeszokottabb a csapat.

„Tavaly még összeszokatlanok voltunk. Sok új játékos jött szezon közben, de közülük sokan ma már meghatározó szerepet töltenek be a csapatban. A keret nagyja már jól ismeri egymást, ez az összeszokottság az erényünkké válhat.” – összegezte gondolatait.

Előző sztori

Megjelentek a kecskeméti Cityrocks koncertfelvételei

Következő sztori

Megkoszorúzzák Dugonics András szobrát Szegeden