Hírzóna

Eltűnt nagymágocsi férfit keresnek a szentesi zsaruk

Eltűnt nagymágocsi férfit keresnek a szentesi zsaruk

2019. október 22., kedd
Eltűnt nagymágocsi férfit keresnek a szentesi zsaruk

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nagymágocsi férfi megtalálásában.

A Szentesi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 48 éves Virág Béla eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi október 16-án reggel, szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. Virág Béla körülbelül 170 centiméter magas, kissé görnyedt testtartású, normál testalkatú. Haja barna, rövid, kopaszodó. Arca kerek, orra széles. Eltűnésekor kék melegítő alsót és pulóvert, sötét sportcipőt és szintén kék baseball sapkát viselt.

  A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos u. 43.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62/562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 06-63/561-310-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.