Politika

Botka László várja Nemesi Pál gondolatait

Botka László várja Nemesi Pál gondolatait

2019. október 14., hétfő
Botka László várja Nemesi Pál gondolatait

– Ez a választási kampány törést hozott a kapcsolatunkba, de szívesen várom Nemesi Pál gondolatait – reagált a hvg.hu-nak Botka László Nemesi Pál szavaira, aki vasárnap este azt mondta: "Botka László és csapata menedzselte jól ezt a választási kampányt".

A független polgármesterjelölt felajánlotta segítségét is Botka Lászlónak, mert – mint mondta –nem politikai, hanem szakmai érvek mentén fogalmazta meg a kritikáját, de a programját is. Vagyis komolyan gondolta a gazdaság fejlesztését Szegeden. Nemesi Pál hozzátette azt is, ez a jövőkép megvalósítható, és bízik abban, hogy az ő és Botka László programja alapján egy nemzetközi szinten is látható szegedi régiót fognak fejleszteni. A szegedi polgármester mindezekre úgy reagált, hogy Szegedhosszú távú városfejlesztési programját néhány évvel ezelőtt fogadta el a közgyűlés, és ennek gazdaságpolitikai része teljes egészében a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdaságfejlesztési programja, amit Nemesi Pál jegyez. Botka szerint a kampányban feltehetően politikai megfontolásból Nemesi Pálnak úgy kellett ezt beállítani, mintha gazdaságpolitikai vita lenne közöttük Szeged jövőjéről, de erről szó nincsen.

(via HVG)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.