Távozik Szegedről a Vasastól szerződtetett védő

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Talabér rövid életű karriert futott be Szegeden (fotó: vasasfc.hu)

Nyíregyházára igazolt a Szeged-Csanád GA játékosa, aki a nyáron érkezett a csongrádi megyeszékhelyre Vasasból. Talabér Attila eddig nem sok játéklehetőséghez jutott Szegeden, így érthető a távozása.

A nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója szerint a 23 éves játékos mindenben megegyezett a Szpari vezetőivel, és 1+1 éves kontraktust írt alá.

Talabér rövid életű karriert futott be Szegeden (fotó: vasasfc.hu)

A korábbi korosztályos válogatott Talabér Attila az MTK-ban mutatkozott be először a felnőtteknél, majd a kisvárdai csapattal a 2016-2017-es idényben harmadik lett az NB-II-ben. Alapembernek számított, 32 meccsen játszott és három gólt lőtt. A következő szezonban az MTK játékosként bajnoki címet szerzett a második vonalban. A belső- és szélső védőként is bevethető játékos előző szezonban a Vasasban futballozott, nyártól pedig a Szeged játékosa volt, de szerződést bontott a Tisza-partiakkal

Szegeden első hat bajnoki mérkőzésen a Merkantil Bank Ligában egyszer sem lépett pályára, csereként is csak a Haladás ellni mérkőzésen nevezték, így érthető távozása.

Előző sztori

Botka László mindenkivel háborúban áll, aki segíthetne Szegednek

Következő sztori

Több mint hárommillióan támogatják a Fidesz–KDNP-t

Legutóbbi hasonló cikkek