Sport

Távozik Szegedről a Vasastól szerződtetett védő

Távozik Szegedről a Vasastól szerződtetett védő

2019. szeptember 4., szerda
Távozik Szegedről a Vasastól szerződtetett védő

Nyíregyházára igazolt a Szeged-Csanád GA játékosa, aki a nyáron érkezett a csongrádi megyeszékhelyre Vasasból. Talabér Attila eddig nem sok játéklehetőséghez jutott Szegeden, így érthető a távozása.

A

nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója

szerint a 23 éves játékos mindenben megegyezett a Szpari vezetőivel, és 1+1 éves kontraktust írt alá.

Talabér rövid életű karriert futott be Szegeden (fotó: vasasfc.hu)

A korábbi korosztályos válogatott Talabér Attila az MTK-ban mutatkozott be először a felnőtteknél, majd a kisvárdai csapattal a 2016-2017-es idényben harmadik lett az NB-II-ben. Alapembernek számított, 32 meccsen játszott és három gólt lőtt. A következő szezonban az MTK játékosként bajnoki címet szerzett a második vonalban. A belső- és szélső védőként is bevethető játékos előző szezonban a Vasasban futballozott, nyártól pedig a Szeged játékosa volt, de szerződést bontott a Tisza-partiakkal Szegeden első hat bajnoki mérkőzésen a Merkantil Bank Ligában egyszer sem lépett pályára, csereként is csak a Haladás ellni mérkőzésen nevezték, így érthető távozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.