Közélet

Megoldaná az egyre neccesebb szegedi hajléktalan-inváziót Nemesi Pál

Megoldaná az egyre neccesebb szegedi hajléktalan-inváziót Nemesi Pál

2019. szeptember 24., kedd
Megoldaná az egyre neccesebb szegedi hajléktalan-inváziót Nemesi Pál

Amennyiben Nemesi Pál független polgármesterjelölt kerülne a város élére,nagyobb hangsúlyt fektetne a tisztaságra, higiéniára a városban, a hajléktalan kérdést is sürgősen orvosolná, emellett elengedhetetlennek tartja az új beruházások Szegedre hozatalát is – hangzott el a Hír TV Őszintén című műsorában.

A független polgármesterjelölt elárulta, a hajléktalankrízist azzal is enyhítené, hogy számukra segítő programokat hoznának létre.

"Meg kell nyerjük a hajléktalanokat egy olyan programhoz, ami megfelelő körülmények között tudja őket fogadni"

– jelentette ki Nemesi, aki szerint hangsúlyt kell fektetni a hajléktalanok mentális egészségére is, így szoktatná rendezett körülményekhez a hajléktalanokat városszerte önkormányzati finanszírozásból. A 20 perces portréban a nézők jobban megismerhetik Nemesi Pált, aki mesélt gyerekkoráról, illetve arról, hogy mérnökként a rendszert szereti az életében, emellett a versenyt is, de a harctól sem riad vissza. Beszélt arról is, miért fontos az ipari beruházás: Szegeden ezt elengedhetetlennek tartja. A teljes interjú

ITT

megnézhető. https://www.youtube.com/watch?v=fGyTjLY8V1Y

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.