Közélet

Két családi pikniken várja Nemesi Pál a szegedieket a hétvégén

Két családi pikniken várja Nemesi Pál a szegedieket a hétvégén

2019. szeptember 27., péntek
Két családi pikniken várja Nemesi Pál a szegedieket a hétvégén

Dupla családi pikniket tart Nemesi Pál és képviselőcsapata most hétvégén: szombaton a Gulácsi parkba, vasárnap a Pille utcai játszótérre várják a szegedi családokat. “Kiemelt fontosságú a szegedi idősek egészsége, ezért mindkét helyszínen a Szegedi Tudományegyetem ingyenes szűrőbusza is várja őket” - emelte ki a polgármesterjelölt.

Az Alsóvároson és az Északi Városrészben is folytatódik a rengeteg családot megmozgató rendezvénysorozat: Nemesi Pál és csapatamost szombaton Újszeged, a Marostői Városrész és Szőreg, vasárnap pedig Felsőváros lakóit hívja egy felejthetetlen mulatságra, a helyszínek ezúttal a Gulácsi park és a Pille utcai játszótér lesznek. A gyermekeket ingyenes ugrálóvár, kézműves-foglalkozások, arcfestés, VR-szimulátor, ajándék vattaukor és lufi, az anyukákat szombaton Bereczki Zoltán, vasárnap Takács Nikolas koncertje, a nagyszülőket pedig díjmentes szűrőkamion várja.

A színpadi programok így alakulnak:

Újszegedi Családi Piknik

Gulácsi Park, szeptember 28., szombat 10:00-16:00

10:00 Grimm-Busz buli

11:30 Bereczki Zoltán

https://www.facebook.com/events/756166474812209/

Felsővárosi Családi Piknik

Szeged, Pille utca (a játszótér mellett) szeptember 29., vasárnap 10:00 - 16:00

10:00 - Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyermekkoncertje

12:00 - Takács Nikola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.