Igénytelen kontármunkára panaszkodnak a Kemes utca lakói

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tavaly november óta zajlik a Kemes utca rekonstrukciója. Az aszfaltozási munkálatok során kihagyták az egyik lépcsőház előtti részt, ennek következtében az esőzések után szinte lehetetlen megközelíteni a házat.

Egyik felháborodott olvasónk tájékoztatása szerint tavaly november óta áldatlan állapotok uralkodnak a Kemes utcában.

– Lassan már egy éve tart a felújítás, négy lépcsőház előtt kicserélték az aszfaltot, a legutolsót azonban kihagyták. Akkora kátyúk vannak előtte, hogy egy kiadós záport követően nem lehet megközelíteni a bejáratot. A játszótéren tiszta sár lesz minden – mesélte felháborodottan az egyik Kemes utcai lakos. Hozzátette, a házak közti régi medence tele van hulladékkal, csapadék után pedig valóságos szúnyogtanyává változik.

Az elkeseredett lakos elmondta, az utolsó lépcsőház bejárati részénél, az utcafront betonozásánál a megmaradt anyagot belesöpörték a kátyúkba, így próbálták kijavítani az úthibákat, de ennek következtében valahol éppen csak jutott a gödörbe, máshol pedig 10 centivel magasabb kitüremkedés keletkezett, így teljesen göcsörtössé vált az aszfalt.

– Ez majdnem így kötött meg. Három lakóval közösen elkezdtük kritizálni a munkásokat. Valaki telefonálhatott, mivel másfél órával később egy kis furgonból kiszállt 5-6 ember és elkezdték levakarni az aszfaltot – fogalmazott. Hangsúlyozta, nem érti, hogy ha rekonstrukcióról van szó, akkor miért hagyták úgy az aszfaltot.

Tarjáni Stonehenge

Meglehetősen furcsa látványt nyújt a Kemes utcai panelházak között a hónapokkal ezelőtt kidöntött két beton sakktábla, amit a helyiek viccesen csak Tarjáni Stonhenge-ként emlegetnek.

Előző sztori

Kigyulladt egy autó egy vásárhelyi szeméttelepen

Következő sztori

Botka László mindenkivel háborúban áll, aki segíthetne Szegednek

Legutóbbi hasonló cikkek