Közélet

Három embercsempész ellen emeltek vádat a megyei zsaruk

Három embercsempész ellen emeltek vádat a megyei zsaruk

2019. szeptember 17., kedd
Három embercsempész ellen emeltek vádat a megyei zsaruk

Három román állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Tizenhat illegális migránst szállítottak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei szeptember 16-án 0 óra 2 perckor egy román honosságú gépjárművet igazoltattak az 55-ös számú főúton, Ásotthalom külterületén. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a járműben három román állampolgárságú férfi utazik, a raktér átvizsgálása során azonban tizennégy afgán és két pakisztáni utastis találtak. A három román férfit a rendőrök őrizetbe vették. Ellenük embercsempészés bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az illegális migránsokat a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.