Hírzóna

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

2019. szeptember 20., péntek
Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul szeptember 20. és szeptember 26. között Csongrád megyében.

A

röszkei autópálya-határátkelőhelyen

vasárnapig a kilépő és belépő irányban a buszok, valamint a személygépjárművek tekintetében 30-120 perces várakozás kialakulásával számolnak. Szintén várakozás alakulhat ki hétköznapokon a személyforgalomban elsősorban kilépő irányban, amelynek mértéke 30-60 perc is lehet. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat a ki- és belépő irányban szombaton estig, és a jövő héten hétfőtől csütörtökig.

Tiszaszigeten

,

Ásotthalmon

és a

röszkei közúti határátkelőhelyeken

szombat–vasárnap 30, a határátkelőhely zárását megelőzően akár 30-60 perc várakozással is lehet számolni a személyforgalomban.

Csanádpalotán

mindkét irányban a délutáni esti órákban, 30-60 perces várakozásra lehet számítani a tehergépjárművek tekintetében. A személyforgalomban szombaton mindkét irányban 30 perces, vasárnap belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén a belépő és kilépő irányban is 30-60 perc várakozás alakulhat ki.

Nagylakon

a személygépjárművek esetén 30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban belépő irányban – 30-120 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron

a személyforgalomban vasárnap délután 30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.