Közösség

"Eljött az idő, hogy visszaadjak abból, amit ettől a fantasztikus várostól kaptam!"

"Eljött az idő, hogy visszaadjak abból, amit ettől a fantasztikus várostól kaptam!"

2019. szeptember 29., vasárnap
"Eljött az idő, hogy visszaadjak abból, amit ettől a fantasztikus várostól kaptam!"

Erős gazdaságot, versenyképes munkahelyeket és biztos jövőt ígért a szegedieknek Nemesi Pál az Újszegedi Családi Pikniken.

Az Újszeged és a Marostői Városrész határán fekvő Gulácsi Parkban megrendezett eseményen ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokkal, virtuális valóság játszótérrel és Bereczki Zoltán fellépésével várta a szegedieket a polgármesterjelölt, illetve a környező városrészek képviselőjelöltjei: Rózsavölgyi József (Szőreg), Berta Róbert (Újszeged) és Német Ferenc (Odessza).

“Eljött az idő, hogyvisszaadjak abból, amit ettől a fantasztikusvárostól kaptam”

- kezdte a rendezvény megnyitóján Nemesi, majd így folytatta:

“Van egy tervem, és ezt a tervet közösen véghez tudjuk vinni. Ez a terv egy erősebb, büszkébb, boldogabb és gondoskodóbb Szegedről szól. Egy olyan Szegedről,amely erős gazdasággal, erős iparral rendelkezik, ezértversenyképes munkahelyekkel biztosít stabil jelent és biztos jövőt az itt élőknek.”

A független polgármesterjelölt beszédét vastaps fogadta, amelyhez Berta Róbert, az egykori Pick Szeged kézilabdaikonja, Újszeged Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje hozzátette: maximálisan támogatja Nemesi terveit, köztük kiemelten a harmadik Tisza-hidat, amely minden újszegedi, marostői és szőregi mindennapjait fogja jobbá tenni.

A Nemesi-féle családi piknikek folytatódnak: ma (vasárnap) a Pille utcai játszótéren várják a nagyérdeműt, délben Takács Nikolas fog fellépni. Az ingyenes ugrálóvárak, VR-játszótér és a Nemesi Kávézó délután 4-ig tart nyitva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.