Hírzóna

Ékszereket és pénzt loptak a vásárhelyi uszoda öltözőjéből

Ékszereket és pénzt loptak a vásárhelyi uszoda öltözőjéből

2019. szeptember 10., kedd
Ékszereket és pénzt loptak a vásárhelyi uszoda öltözőjéből

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli férfival szemben, aki ékszereket és készpénzt tulajdonított el az uszoda öltözőjéből.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a 28 éves gyanúsított július 1-jén délelőtt bement a női öltözőbe, ahol felfeszítette az egyik szekrényt. Az ott talált táskát átkutatta és abból egy fülbevalót, illetve egy nyakláncot, valamint 30 ezer forint készpénzt vitt el. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.