Hírzóna

Csanádpalotán fogták el a fővárosban késelő román bűnözőt

Csanádpalotán fogták el a fővárosban késelő román bűnözőt

2019. szeptember 29., vasárnap
Csanádpalotán fogták el a fővárosban késelő román bűnözőt

A rendőrök a csanádpalotai határátkelőnél fogták el a feltételezett elkövetőt - tájékoztatott a Budapesti rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 28-án este 11 óra körül Budapesten, a VII. kerület Bethlen Gábor utca és a Garay utca kereszteződésében egy román állampolgárságú férfit kétszer megszúrtak, őt a mentők kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók a térfigyelő kamerák felvételeit visszanézték és azonosították a feltételezett elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki a 20 éves román állampolgárságú férfi ellen, akit szeptember 29-én hajnalban a csanádpalotai határátkelőnél elfogtak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.