“Botka László Szeged Karácsony Gergelye” – videó!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Hír TV Főhős című műsora ezúttal Botka László politikai törekvéseit igyekezett a műsortól megszokott módon értelmezni.

Mai főhősünket pártja, az MSZP utolsó reménységének tartották. Féltve őrizték vidéken egy savanyú uborkás üvegben, hogy egyszer majd beérik. És amikor a szociknál már nem maradt olyan politikus, akiktől a választók ne kaptak volna sírógörcsöt, elővették a kis kedvencet – vezette fel műsorát Apáti Bence.

Botka László ugye eltűnt az országos politikából és a közéletből, ezért azon gondolkodom, hogy kivel lehetne összehasonlítani, és Karácsony Gergely jutott eszembe. Botka László Szeged Karácsony Gergelye, aki az örök élet az országos politikában és az is maradt. Ugye karácsony Gergelyre is csak így tudunk emlékezni. Mindig elindult különböző versenyeken, aztán egyiket sem tudta megnyerni. Botka László pedig a helyi homokozón kívül nem talál másik játszóteret magának. Ha annak idején megpróbálta, hogy egy másik, nagyobb homokozóban próbáljon szerencsét magának, akkor csúnyán belebukott

– hangsúlyozta Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója.

Íme a teljes anyag:

 

Előző sztori

4000 milliárd forint jut településfejlesztésre a Modern Városok Programban

Következő sztori

A vásárhelyi hímzés relikviáival gazdagodott a Tornyai-múzeum

Legutóbbi hasonló cikkek