Hírzóna

Helyreigazítás: dr. Ujhelyi Istvánról valótlanságokat híreszteltünk a Délmagyar és Baranyi Sándor alapján

Helyreigazítás: dr. Ujhelyi Istvánról valótlanságokat híreszteltünk a Délmagyar és Baranyi Sándor alapján

2019. augusztus 3., szombat
Helyreigazítás: dr. Ujhelyi Istvánról valótlanságokat híreszteltünk a Délmagyar és Baranyi Sándor alapján

Hírportálunkat a Szegedi Törvényszék P.20.616/2019/12. sz. ítéletével a következők közlésére kötelezte

Helyreigazítás:

„dr. Ujhelyi Istvánról valótlanságokat híreszteltünk a Délmagyar és Baranyi Sándor alapján.”

„A 2019. március 19. napján megjelent cikkben: „Baranyi: A Szeviép finanszírozta Ujhelyi házfelújítását, Botka visszatartott fél milliárd forintot a villamosprojekteknél” című cikkünkben a Délmagyar és Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép azzal hálálta meg dr. Ujhelyi István segítségét, hogy finanszírozta háza felújítását, ami kb. 30- 40 millió forintba kerülhetett.”

„A 2019. március 19. napján megjelent cikkben: „Ujhelyi mindent tagad, de érdemben semmit nem cáfol” című cikkünkben Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr. Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép intézte több 10 milliós értékben.”

„A 2019. március 20. napján megjelent cikkben: „Kormánypártok: Ujhelyi István válaszoljon – a Szeviép pénzén újította fel a házát?” című cikkünkben Nacsa Lőrinc KDNP frakció szóvivő alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép 30-40 millió forint értékben újította fel dr. Ujhelyi István házát.”

„A 2019. március 21. napján megjelent cikkben: „Közlemény: Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyéről, de Botkának is tisztáznia kell magát” című cikkünkben a szegedi Fidesz közleménye és Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr. Ujhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül.”

„A 2019. március 23. napján megjelent „Laci bácsi haláláért Ujhelyi, Botka és Szabó Bálint is felelős” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Ujhelyi István is felelős Deák László (Laci bácsi) Szeviép károsult haláláért.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.