Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Közélet

Szegedi MSZP, ne tegyétek tönkre Szegedet! 

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Értjük, hogy kampány van, amiben Nektek dolgoznotok kell. Ezért fizeti Botka László közpénzből a szeged.hu és Szegedi Tükör című propaganda-kiadványotokat, és Benneteket is. Tudjuk, hogy képtelenek vagytok elviselni azt, hogy a valóságot, néha pedig görbe tükröt tartunk elétek, hogy mutatunk egy másmilyen, ám reális, jobb jövőképet egy sikeresebb, boldogabb, élhetőbb Szegedről.

Nehéz lehet elviselni Nektek, hogy kenyéradó gazdátok: a polgármesteretek régi, jó barátokat lök a szakadékba (Benneteket), hogy korábbi ellenségeivel, hitüket és elveiket feladó Jobbikos és DK-s politikusokkal próbálja megmenteni, vagy inkább újravásárolni hatalmát.

Nehéz lehet elviselni, hogy mutatunk ennél egy jobb jövőképet, egy olyan Szegeddel, amelynek ütőképes gazdasága van, harmadik hídja és amely nem az ott lakókon próbálja leverni a város gyenge teljesítményét például eszelősen magas parkolódíjak formájában.

Nehéz lehet elviselni, hogy 17 év után végre felbukkant egy olyan független, országosan és nemzetközileg is elismert gazdasági szakember, aki tudása, múltja és szegedisége miatt már most is ezerszer alkalmasabb polgármesternek tűnik, mint Botka László valaha is volt az elmúlt bő másfél évtizedben. Hiába hazudjátok ennek az ellenkezőjét!

Szeretjük Szegedet. Éppen ezért meg akarjuk szabadítani a koloncától, amely visszatartja attól, hogy az legyen, amit mindig is megérdemelt: az ország legjobb, legerősebb vidéki városa. Ez a kolonc pedig sajnos Ti vagytok, kedves szegedi MSZP (vagyis immár Összefogás vagy mi a frásznak hívjátok magatokat, amióta bődületesen ciki használni az MSZP nevet).

Jane Goodall egy ikon, akinek munkásságára felnézünk és tiszteljük; Máté Bence pedig egy zseni, aki úriemberségben, szegediségben is példát mutatott Botka Lászlónak: beleállt a nem létező pofonba, elvitte (vagy elvitették vele) Botka helyett a nem létező balhét. Pedig, aki politikát csinált egy hasznos és fontos kiállításból, az éppen Botka László, aki ezerrel politizált, ígérgetett, kampányolt, zöld városról vízionált, miközben éppen a Széchenyi téri fák kivágására készülnek.

Botka László most is, ahogy mindig az elmúlt években: mások háta mögé bújik! Mert nem tudja, hogy a felnőtt férfiak nem bújnak el, hanem bele állnak, ha kell a pofonba is, vagy ha kell, akkor megvédik a véleményüket, nézeteiket. Botka László sunyít, és másokat tol maga elé a bajban, csak a sikert és a tapsot szereti megtartani magának.

Bence! Gratulálunk munkásságodhoz, tehetségedhez, emberségedhez! Köszönjük, hogy büszkék lehetünk Rád mi, szegediek.

Tovább olvasom

Hírzóna

Kezdődik a 30. Thealter nemzetközi színházi fesztivál Szegeden

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Idén is a műfaji sokszínűség jellemzi a fesztivált.

Tovább olvasom

Közélet

Fedezzük fel együtt: kirándulás Algyőre

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A koronavírus-járvány miatt idén nyáron előtérbe kerültek a hazai utazások és kirándulások. Új sorozatunkban Szeged közvetlen környékét mutatjuk be néhány fényképpel, amolyan kedvcsinálónak egy hosszabb-rövidebb kiránduláshoz. Első állomásunk Algyő. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Közlekedés

A koronavírus-járvány átalakította a vásárlási szokásokat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Idén az első hat hónapban 25 százalékkal kevesebb e-matrica fogyott a benzinkutakon.

Tovább olvasom

Aktuál