Szaunajáratokra és rövid megállóra panaszkodnak a gyálarétiek

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyik gyálaréti olvasónk szerint reggelente meg lehet sülni a 74-es buszon, mert a járatokon nem üzemel a klíma, az ablakokat pedig nem lehet kinyitni. Szintén problémát jelent, hogy a nemrégiben felújított Cincér utcai megálló három méterrel rövidebb, mint egy csuklós busz, így azokról meglehetősen balesetveszélyes leszállni.  

– Élvezhetetlen az utazás a 74-es buszon – kezdte olvasói levelét Zsuzsanna. – Reggelente viszonylag új buszok járnak, de a pici ablakok csukva vannak, a klíma pedig nem megy. Az egyik reggeli 6:30-as járaton konkrétan a fűtés ment. Amikor hazafelé közlekedek, akkor már régi nagy csuklós busz jön, amin legalább jár a levegő, mert a nagy ablakok több-kevésbé nyitva vannak – fogalmazott.

Zsuzsanna kiemelte, a Cincér utcai megállót nemrégiben újították fel, de a várakozóhely körülbelül három méterrel rövidebb lett, mint a buszok hossza. Emellett pedig a gaz is benőtte a buszmegállót.

– Sajnos a csuklós buszokról nehéz leszállni, különösen a csatorna utáni első megállónál, a Cincér utcánál. A megálló konkrétan rövidebb, mint a busz, így igazi bokatörő mutatvány leszállni. Üdvözlöm a kivitelezőt! – zárta sorait az olvasó.

Nem új keletű dolog, hogy túlságosan rövidre szabnak egy megállót Szegeden: még februárban megírtuk, hogy a Tisza Lajos körút felújítása során elméretezték a Honvéd téri megállót, így aki a csuklós busz hátsó ajtaján szállt le, az a saras virágágyásba lépett. Pár nappal a cikkünk megjelenése után kibővítették a megállót.

Előző sztori

Öntözőcsatornába hajtott egy kocsi Apátfalván

Következő sztori

Két Szeged felé tartó halálkaravánt is lefilmeztek