Közélet

Módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén

Módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén

2019. augusztus 8., csütörtök
Módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén

Az augusztus 10-i munkanap áthelyezés és az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

Augusztus 9-én, pénteken a hét utolsó tanítási szünetes, munkanapja szerint, míg 10-én, szombaton a munkanap áthelyezésnek megfelelően tanítási szünetes munkanapnak megfelelő menetrend szerint közlekednek a járatok. Augusztus 11-én, vasárnap a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. Augusztus 16-án, pénteken a hét utolsó tanítási szünetes munkanapjának megfelelően, 17-én, szombaton a szabadnapnak, 18-án, vasárnap a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn szabadnapnak, 20-án kedden a munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a VOLÁNBUSZ arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, az ÉMKK, a DAKK és az ÉNYKK járatain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.