Sport

Látványos drónfelvételen a Szent Gellért Fórum

Látványos drónfelvételen a Szent Gellért Fórum

2019. augusztus 28., szerda
Látványos drónfelvételen a Szent Gellért Fórum

Az NSO TV stábja látványos drónfelvételeket készített a Szent Gellért Fórumról, amit szerda este Plácido Domingo koncertjével nyitnak meg a közönség előtt.

Mint ismeretes

, tavaly áprilisban tették le a Szent Gellért Fórum alapkövét. Az egykori Napfény kemping helyén, mintegy tízhektáros területen labdarugó-stadion, rendezvényközpont, 3 db hibrid műfüves pálya, szabadtéri színpad és lelátó, amfiteátrum, teniszpálya, műanyag borítású grundfocipálya, 3 sávos, 100 méteres futópálya és játszótér épült. A stadion hosszanti lelátója 3199 férőhelyes, a kapuk mögötti szektorok mindkét oldalon 1921 székkel rendelkeznek. A VIP-lelátó 384, a Bronz lelátó 499-en, a Sky-box lelátó 120 fő befogadására alkalmas. A sajtópáholyban 176 ülőhely található. A stadion teljes kapacitása 8256 fő.

A NSO TV videója a Szent Gellért Fórumról:

A komplexumot szerda este Plácido Domingo spanyol operaénekes, karmester koncertjével nyitják meg a közönség előtt. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia először szeptember 15-én a Csákvár ellen lép pályára az új stadionban.

A Nemzeti Sport információi szerint

valamikor októberben a KEK-győztes, kétszeres olasz bajnok, hétszeres Olasz Kupa-győztes, európai Szuperkupa-nyertes S.S. Lazióval játszik stadionavató mérkőzést a Joao Janeiro együttese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.