Sport

Kupagyőztes védőt igazolt a Szeged-Csanád GA

Kupagyőztes védőt igazolt a Szeged-Csanád GA

2019. augusztus 15., csütörtök
Kupagyőztes védőt igazolt a Szeged-Csanád GA

Koszó Balázsnak, a Békéscsabával és a Kecskeméttel is sikerült feljutnia az NB I-be, utóbbi együttessel pedig Magyar Kupát is nyert. A belső védő Győrből igazolt a kék-feketékhez.

"A múltban történt már megkeresés a Szeged részéről, végül akkor máshogy alakult a pályafutásom, most viszont örülök, hogy csatlakozni tudtam a kerethez. Nem elhanyagolandó tényező, hogy a klub szeptembertől visszaköltözik Szegedre, ami nagyon fontos, hiszen a csapat újra otthon, hazai közönség előtt tudja játszani a mérkőzéseit." - nyilatkozta Koszó a klub honlapjának.

Az új igazolás elmondta, hogy korábban, amikor még Szegeden játszott a csapat folyamatosan követte az eredményeket. Megemlítette, hogy többször is előfordult hogy több ezer néző látogatott ki egy-egy mérkőzésre, ami NB II-es szinten kiemelkedő. "Remélem, mi is hasonló tömeget tudunk majd a lelátóra invitálni és jó játékkal viszonozni a támogatásukat!" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.