Kupagyőztes védőt igazolt a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Koszó Balázsnak, a Békéscsabával és a Kecskeméttel is sikerült feljutnia az NB I-be, utóbbi együttessel pedig Magyar Kupát is nyert. A belső védő Győrből igazolt a kék-feketékhez.

“A múltban történt már megkeresés a Szeged részéről, végül akkor máshogy alakult a pályafutásom, most viszont örülök, hogy csatlakozni tudtam a kerethez. Nem elhanyagolandó tényező, hogy a klub szeptembertől visszaköltözik Szegedre, ami nagyon fontos, hiszen a csapat újra otthon, hazai közönség előtt tudja játszani a mérkőzéseit.” – nyilatkozta Koszó a klub honlapjának.

Az új igazolás elmondta, hogy korábban, amikor még Szegeden játszott a csapat folyamatosan követte az eredményeket. Megemlítette, hogy többször is előfordult hogy több ezer néző látogatott ki egy-egy mérkőzésre, ami NB II-es szinten kiemelkedő.

“Remélem, mi is hasonló tömeget tudunk majd a lelátóra invitálni és jó játékkal viszonozni a támogatásukat!” – fogalmazott.

Előző sztori

Turistajelzéseket festenek a vásárhelyi Kása erdőben

Következő sztori

Szűrt napsütésre és élénk szélre készülhetünk

Legutóbbi hasonló cikkek