Gazdaság

Kiállítókat várnak az SZTE őszi állásbörzéjére

Kiállítókat várnak az SZTE őszi állásbörzéjére

2019. augusztus 27., kedd
Kiállítókat várnak az SZTE őszi állásbörzéjére

Elindult a jelentkezési időszak az SZTE Őszi Állásbörzére, amelyre a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája ismét várja kiállító partnereit.

Szeptember 9-ig adhatják le jelentkezésüket azok a cégek, akik szeretnének részt venni a Szegedi Tudományegyetem Őszi Állásbörzéjén október 8-án, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az állásbörzén részt vevő cégek megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról vagy szolgáltatásaikról. Az SZTE Karrier Iroda várja azon cégek jelentkezését, amelyek -állást kínálnak az SZTE friss diplomásainak vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező tapasztalt szakembereknek -gyakornoki programot kínálnak, vagy szeretnének az SZTE valamely karának szakmai gyakorlati programjába bekapcsolódni -az álláskereséshez kapcsolódó szolgáltatást kínálnak (továbbképzés, nyelvoktatás, munkaerő-közvetítés, önkéntesség)-szeretnék a régióban vállalatuk pozícióját erősíteni -szeretnék felmérni az aktuális munkaerő-piaci helyzetet és versenytársakat -kapcsolatépítési lehetőséget és hatékony toborzási platformot keresnek. A szervezők idén ősszel is ingyenes részvételi lehetőséget biztosítanak három helyi vállalkozásnak, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek a rendezvényen való megjelenésre. A támogatás célja, hogy a szegedi hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, melyek motiválhatják és segíthetik őket szakmai tapasztalataik bővítésében. A felhívásra 2019. szeptember 3-ig olyan regionális székhellyel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább egy fő SZTE-n végzett munkatársat alkalmaznak és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt. További információ a

www.sztekarrier.hu

oldalon érhető el, illetve Kiss Annamáriától, az állásbörze szervezőjétől kérhető az

allasborze@sztekarrier.hu

e-mail címen, vagy a 0630/228-65-66-os számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.