Politika

Beindult a Botka-féle sárdobálás – a polgármester a propagandája mögé bújik

Beindult a Botka-féle sárdobálás – a polgármester a propagandája mögé bújik

2019. augusztus 30., péntek
Beindult a Botka-féle sárdobálás – a polgármester a propagandája mögé bújik

A jelek szerint nagy lehet az ijedtség Botka László kampánycsapatában. Apolgármester minden eddiginél féktelenebb lejárató-kampányba kezdett,amelynek fókuszában természetesen Nemesi Pál, Szeged független polgármesterjelöltje áll.

A város pénzén fenntartott propaganda-kiadványok, a Szeged.hu és aSzegedi Tükör, illetve a Botka-képviselőjelöltek Facebook oldalaihemzsegnek a dühvel és félelemmel átitatott szitokszavaktól, miközben apolgármester saját médiájában, álszent módon pozitív kampányról beszél.A képlet a szokásos:

Botka László gyáván az emberei mögé bújik, apiszkos munkát megpróbálja velük elvégeztetni.

Néhány képernyőfotó, az állítólagos pozitív kampányról:

A legellentmondásosabb, hogy bár Botka 2017 őszén, országos bukásátkövetően “hazatért” (vagyis haza kullogott, ha ló nincs, szamár is jóalapon), a mai napig csúcsra járatja a Dr. Botka Lászlót Miniszterelnöknek oldalt. Íme pár “pozitív” üzenet az oldalról, amikvázi egy Nemesi-sárdobáló gépezetté változott az utóbbi hetekben:

Nemesi Pál csütörtökön a Facebook-oldalán adott ki közleményt a rangon aluli sárdobálás kapcsán: “Rangon aluli álhírekkel, hazugságokkal próbál meg hetek óta lejáratni avárosháza közpénzen fizetett propagandája.

Ez méltatlan viselkedés Szegedhez és a szegediekhez. A fair-playben hiszek, mind a sportban, mind az üzleti életben, mind apolitikában. A szegediek tiszta játékot érdemelnek. Az én célom sárdobálás és negatív kampány helyett a harmadik Tisza - hídmegépítése, a parkolási díjak csökkentése, a lakótelepek biztonságánaknövelése és az átfogó gazdaságfejlesztés, hogy mindenszegedijobbanélhessen!

Van egy álmom: előzzük meg Debrecent, Kecskemétet és Győrt,legyen Szeged a legerősebb vidéki nagyváros! Ebben senki és semmi nem állíthat meg, főleg nem az olcsó hazugságok. Napról napra, egyre többen akarjuk a változást, köszönöm atámogatásukat! LegyenSzegedaz első!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.