Közélet

50 ezer forintot kap, aki megtalálja Szeged legtaplóbb sofőrjét

50 ezer forintot kap, aki megtalálja Szeged legtaplóbb sofőrjét

2019. augusztus 8., csütörtök
50 ezer forintot kap, aki megtalálja Szeged legtaplóbb sofőrjét

Megállás nélkül elhajtott egy sofőr Szegeden, miután autójával végighúzta egy másik gépjármű jobb oldalát. A szerencsétlenül járt autós 50 ezer forintot ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a vétkes sofőrt.

A Facebookon kér segítséget egy szegedi férfi, akinek a szolgálati gépjárművét csúnyán meghúzta egy másik autós. Az eset még augusztus 2-án, pénteken az esti órákban történt, 21 óra 30 perc magasságában. A megrongálódott kocsit használó férfi egy videót is mellékelt posztjához. Ezen az látható és hallható, hogy megérkezik a parkoló kocsi mellé egy másik, amely oldalról végighúzza azt.

A videofelvételt egy feljelentéshez mellékelve elküldte a férfi a rendőrségnek is, amely azt közölte vele, hogy ossza meg a nyugodtan a Facebookon, hátha jelentkeznek szemtanúk.

"Péntek este (2019.08.02) 21 óra 30 perckor Szegeden a Sándor utcában parkoló melós autómat végigszántották. Persze utána angolosan távozott a sofőr. (...) A szívem szakadt meg amikor megláttam, mit művelnek a kisautómmal. A vétkes autó kék visszapillantó tükre letört, valamint kék csíkot húzott az autómban, így egészen biztos, hogy egy kék járműről van szó.

A videón látszódik a típusa is, valószínű hogy Chrysler Grand Voyager, vagy valami hasonló egyterű, de a rendőrség a nyomozás során ezt majd pontosítja" - olvasható a közösségi oldalra kitett felhívásban, amelyben azt is közli a károsult, hogy a nyomravezetőnek 50 ezer forintot ajánl fel. Aki érdemben tud segíteni, az hívja a30/667-5911-as telefonszámot.

Látható, hogy a kocsi bal oldalát csúnyán végighúzta a vétkes sofőr (fotó: Szegeden láttalak Facebook-csoport)

"Nem teszek fel fölösleges kérdéseket, nem vonlak be semmilyen eljárásba, a nevedet sehol és senkinek nem említem meg, ha tudsz valamit az elkövetőről és segítesz érdemben infóval, adok 50 ezer forintot a kezedbe, aztán megyek a dolgomra. Fényezők, szerelők, bontósok, szomszédok ismerősök, Sándor utcai és környéki lakosok vagy akárkik...szóljatok és diszkréten rendezzük. Semmi másra nem vágyok csak arra, hogy a biztosítóval tudjam rendezni a dolgot. Ha magadra ismernél se baj, én nem kiabálok, nem veszekszek, előfordul hogy az ember nem figyel...csak azt akarom, hogy a kocsim javítását ne nekem kelljen fizetni, hanem a biztosítónak vagy a kárrendezési alapnak" - részletezi a felhívás miértjét a szerencsétlenül járt férfi.            

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.