Közélet

100 éves nénit köszöntöttek Ásotthalmon

100 éves nénit köszöntöttek Ásotthalmon

2019. augusztus 18., vasárnap
100 éves nénit köszöntöttek Ásotthalmon

Szerdán ünnepelte századik születésnapját az ásotthalmi Aradi Sándorné Csonka Erzsébet, aki 1919. augusztus 14-én született Szegeden. A születésnapi bulin fia és lánya, négy unokája és négy dédunokája köszönti - írja a Délmagyar.

– Most már nem lehet azt mondani a mamára, hogy nem százas – mondta az ásotthalmi Ara­­di Sándorné Csonka Erzsébet fia, Aradi Árpád, akinek az édesanyja a hét közepén ünnepelte századik születésnapját. – A hosszú életnek az a titka, édeseim, hogy ezt a jó levegőt kell szívni – mondta a lap munkatársainak a mai napig aktív Erzsike néni a kert felé mutatva. Az idős hölgy elmondta, hogy az alsóvárosi általános iskolában kezdte a tanulmányait, a Boldogasszony sugárúti polgári iskolában végezte el a középiskolát. 1942 januárjában vették fel a postára, ahol több mint 40 évig dolgozott munkaügyesként. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Kuklis István)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.