Sport

Rekordot döntött Sigurmannsson

Rekordot döntött Sigurmannsson

2019. július 5., péntek
Rekordot döntött Sigurmannsson

MOL-Pick Szeged játékosai még pihenőjüket töltik, mielőtt július 21-én a Széchenyi téren az V. PICK-nikkel megnyitják a 2019-20-as szezont. Az izlandi balszélső, Stefán Sigurmannsson az aktív pihenést választotta, amely óriási sikerrel zárult számára.

Van, aki főzni szeret, van, aki a filmek szerelmese, és van, aki a horgászatnak hódol szabadidejében. A MOL-Pick Szeged-ből utóbbiak táborát erősíti az izlandi balszélső, Stefán, aki a napokban Adaldalurban fárasztott ki egy hatalmas lazacot.

Kapitális példányt fogott az izlandi kézilabdázó (fotó: Stefán Sigurmannsson)

– Elképesztően jó érzés volt kifogni a képen látható lazacot – emlékezett vissza Sigi. – Ez az egyéni rekordom, sosem fogtam még ekkorát, úgyhogy mostantól a 90 centiméter a szint – jegyezte meg elégedetten a

pickhandball.hu-nak

. Nem az izlandi játékos az egyetlen a csapatból, aki imád horgászni. Bodó Richárd és Dmitrij Zsitnyikov is szívesen ragad pecabotot szabadidejében. – Nagy horgász Ricsi és Dima is, voltam velük már pecázni, de nehéz velük versenyezni. Teljesen más halakra horgásznak, de az a lényeg, hogy mindannyian örömünket leljük abban, hogy kiülünk a nyugodt vízpartra – tette hozzá. Hamarosan kezdődik a szezon, így természetesen a horgászat mellett

Bajnokok Ligája A csoportja

is szóba került, ahova a PSG-vel, a Barcával, a Flensburggal, az Aalborggal, a Zagrebbel, a Celjével és az Elverummal került a szegedi együttes. – Bár nehéz csoportba kerültünk, nekem tetszik. Ahogyan mindig, most is ki kell majd adnunk magunkból mindent, hogy elérjük a céljainkat, de tudom, hogy képesek leszünk rá – jegyezte meg Sigurmannsson, aki családjával szülővárosában, Hafnarfjördurban tölti a pihenőjét. (fotó: Stefán Sigurmannsson)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.