Politika

Rakétaként lőtt ki Nemesi Pál népszerűsége

Rakétaként lőtt ki Nemesi Pál népszerűsége

2019. július 31., szerda
Rakétaként lőtt ki Nemesi Pál népszerűsége

Alig három héttel Nemesi Pál bejelentését követően egy új közvélemény-kutatási adatsor szerint jelentősen megemelkedett Nemesi Pál független polgármesterjelölt ismertsége és népszerűsége Szegeden - tudta meg lapunk Nemesi kampánystábjától. "Biztatóak az adatok" - fogalmazott egyikük. "Nemesinek a szegedi jövőképet, a gazdaságfejlesztési elképzeléseit érintő tervei, vagy éppen a fiatalok szegedi boldogulását érintő javaslatai is nagyon népszerűek a szegediek körében" - mondta lapunknak a jelölt egyik segítője.

Sikeres kampánystartot vett Nemesi Pál független polgármesterjelölt. Három héttel azután, hogy bejelentette indulási szándékát, a jelölt ismertsége nagyon megemelkedett. "De talán ennél a biztató fejleménynél is fontosabb, hogy azok, akik Palit már ismerik, nagyon jó véleménnyel vannak a személyéről és a Szegedet érintő terveiről" - mondta a Déli Szónak a kampánystáb egyik tagja. Biztató, hogy ilyen jó rajtot vett a jelölt, mondta egy másik segítője: "Az adatok alapján Nemesi Pált tapasztaltnak, szavatartónak, hitelesnek tartják a szegediek, és róla gondolják azt, hogy meg tudja oldani a helyiek égető problémáit, például a 3. Tisza-híd megépítését, a gazdaságfejlesztést, a munkahelyteremtést" - sorolta az eredményeket a kampánystáb tagja. "Egységesen kilencvenszázalékos támogatottsága van a fiatalok szegedi boldogulásának támogatásában, az iparfejlesztésben, a 3. Tisza-híd megépítésében. Örülünk, hogy a szegediek Nemesi Pálban látják ezekre a gondjainkra a megoldást" - fogalmaztak. A Déli Szó által megismert adatok szerint 17 év elteltével valóban Nemesi Pál lehet Botka László első számú kihívója a polgármesteri székért, mert az adatok alapján a szegediek is úgy látják: Nemesi Pál esélyes jelölt, aki a szakértelmével valódi gazdasági fellendülést hozhat Szegednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.